graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Jurassic World

Det er nu 22 år siden, den første Jurassic park åbnede som beskrevet i den første film. I denne fjerde film er parken blevet en “world”: en mega forlystelsespark, med kæle-dinosaurer til de små børn, hoteller, barer, souvenirbutikker og alt andet, der hører med til de moderne kloner mellem et zoo og en forlystelsespark.

Alt dette glæder naturligvis Claire (Bryce Dallas Howard), der er administrerende chef for det hele. Men det bekymrer hende og parkens investorer, at besøgstallet falder. Folk er blevet vant til dinoer. Noget nyt må til. Parkens ejer, Masrani (Irrfan Khan) har ønsket “noget større”, der kan tiltrække folk igen. Doktor Wu må derfor i gen-værkstedet og gensplejse den nye attraktion: en “Indominus Rex” (en konge, der ikke kan kontrolleres/beherskes), der fremstår som en forstørret Tyrannosaurus Rex.

Claires to nevøer, Zach og Gray (Nick Robinson og Ty Simpkins) sendes på besøg hos Claire i Jurassic World. De ankommer netop den dag, hvor Masrani skal se den nye Indominus. Indominus er noget smartere end beregnet og undslipper indhegningen og starter et blodbad, som de to brødre befinder sig i centrum af. Claire prøver fortvivlet både at redde parken og nevøerne og bliver fremragende hjulpet af parkens raptor-træner, Owen (Chris Pratt). Og så går den vilde jagt med alle de scener, vi kom for at se: drabelige kampe mellem dinoer; naive soldater, der ender mellem dinotænder; helte, der i stivnet rædsel er krøbet i skjul, mens et gigantisk hoved fyldt med kæmpetænder snuser efter dem på 30 centimeters afstand.

Og naturligvis ender filmens skurke i maven på det, de havde regnet med, blev deres livs største kup. Bortset fra alle de i filmens løb afdøde skurke og bipersoner og bortset fra, at Jurassic World er blevet til Jurassic Ruin, ender filmen godt: alle helte samles til sidst i den store genforeningsscene. Og da alle forlader øen, står Tyrannosaurus Rex og brøler triumferende over sit genvundne kongerige.

Begær eller kærlighed
Filmens spændingsfelt er velkendt: pengemænd, der for enhver pris vil have et godt udbytte. Forskere, der beskæftiger sig med alt, hvad der kan forskes i, uden at tænke på konsekvenserne. Militærfolk, der vil udnytte alt til våbenbrug.

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Deltag med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er afhængige af CVLI og Church Video License.

Film ideer