graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Praktikanten

Nogle komedier er udelukkende platte og fyldt med tomme kalorier. Det er ikke tilfældet med komedien ”Praktikanten” med Robert De Niro og Anne Hathaway i hovedrollerne, selv om der er enkelte platheder undervejs. Det er en morsom og varm film, der også tager problemer op, som er mere til gråd end grin.

Ben Whittaker (De Niro) er en ældre, pensioneret enkemand, der mangler, at nogen har brug for ham. Han søger job som praktikant i et modetøjsfirma ledet af Jules Ostin (Anne Hathaway). Firmaet er moderne, ungt og hipt. En helt ny verden for Ben Whittaker, der bliver personlig assistent for Jules Ostin. Hurtigt bliver han alles darling. De unge opdager, at han ikke bare er et retro kuriosum, men har en erfaring, de også kan trække på. Han er ikke mindst god til at se, hvad der foregår under overfladen. Og dér foregår noget.

Jules Ostin er gift og mor til en lille pige. Udadtil ser alt fint ud, hun har en strålende karriere, og manden er hjemmegående og får alt til at fungere på hjemmefronten. Men det er ikke altid nemt at få både arbejde og familieliv til at gå op i en højere enhed. Ben bliver den skulder, Jules har brug for, efterhånden som livet tårner sig op og vælter. Han er en god lytter med en livsvisdom, harmoni og ro over sig, som drager de unge. Et slipseklædt helle midt i det dynamiske og flimrende. Indbegrebet af ridderlighed, ordentlighed og høflighed og altid med et nystrøget lommetørklæde parat til dem, der trænger. Hallo, findes der overhovedet mænd, der går med lommetørklæder mere? Nej vel, men det burde der måske!

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Deltag med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er afhængige af CVLI og Church Video License.

Film ideer