graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Mig før dig

LIVSHJÆLP ELLER DØDSHJÆLP
Assistenten
Will (Sam Claflin) er en rig ung mand, der har gjort en lynkarriere i erhvervslivet, hvor der er fart på og meget på spil. Præcis som han lever sin fritid med hurtige og risikofyldte sportsgrene. Pludselig rammes han af en motorcyklist og lammes fra nakken og ned. Hans rige forældre søger en assistent til ham – ikke til den tekniske del af plejen, men til at opmuntre ham. Lou (Emilia Clarke) er lige blevet arbejdsløs, da cafeteriet i den lille by må lukke. Hendes forældre har hårdt brug for penge, så Lou søger alt – også assistentjobbet.

Lou er en hjertevarm ung pige med kikset tøjstil, en lidt naiv holdning til livet og uden de store ambitioner for fremtiden. Will er bitter, ironisk og afvisende – men efter få uger ændres det langsomt.

Beslutningen
Lou overhører Wills forældre tale om, at Will har besluttet, at han skal til Schweiz og have aktiv dødshjælp af firmaet Dignitas, der reklamerer med “Et værdigt liv – en værdig død”. Ligesom forældrene er Lou frygtelig ked af denne beslutning og gør alt, hvad hun kan, for at give Will lyst til at leve videre. Hun arrangerer oplevelsesture for ham, og han begynder at tage med og oplever glæde og forelskelse! Men han oplever også frustrationen over ikke at kunne gøre det med Lou, han har lyst til (kærtegn, sex …). Men kysse kan de dog J. På en måde lykkes Lou: Will finder faktisk nogle glade øjeblikke. Men hans beslutning står fast! Han var så glad for det aktive liv, han havde før ulykken. Han kan slet ikke leve med at skulle undvære det. Og så er der alle smerterne og modtageligheden for alle mulige infektioner. Lou kalder hans beslutning egoistisk, men Will ser ud til at være urokkelig …

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Deltag med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er afhængige af CVLI og Church Video License.

Movie Ideas