graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

The Dark Tower

EN FORRYGENDE FILM

Skoledrengen Jake (Tom Taylor) lider af nogle voldsomme mareridt. Næste dag kan han tegne de natlige syner meget præcist: et mørkt tårn, en uhyggelig mand i sort, en revolvermand, en mystisk by osv. Skolen, hans mor og stedfar betragter ham som psykisk syg. Samtidig rystes jorden af voldsomme jordskælv, ledsaget af uforklarlige fænomener på himlen. Det lykkes Jake at finde en portal, der fører ham til den verden, han har drømt om. Her møder han revolvermanden Roland (Idris Elba). I denne verden svarer revolvermænd til vores verdens riddere. De bruger blot seksløbere i stedet for sværd. Roland er den sidste af sin slags efter det afgørende slag, hvor revolvermændene tabte til de onde magter. Nu lever Roland kun for at få hævn på Manden I Sort, Walter (Matthew McCoaughey), der dræbte Rolands far. Walter har også påført Jake stor sorg, og han følger Roland på hans kurs mod Walter, der er ved at ødelægge Det Sorte Tårn, der beskytter jorden og dens parallelverdener mod en altødelæggende invasion af ondskabsfulde monstre. Undervejs møder de både venner og fjender, mens deres kamp mod Walter udspilles både i Jakes og i Rolands verden.

De gode mod de onde
Det er en klassisk historie om de gode, der kæmper mod de onde. De godes hold er sammensat af meget forskellige personer: en spinkel dreng med store psykiske evner og en kriger, der kan de utroligste ting med sine to revolvere. Her er eventyr og spænding, op- og ned-ture og en dramatisk slutning. Utrolige skuddueller og lige så udfordrende dueller på psykisk magt til at overtage andre menneskers sind. En lille smule antydet kærlighed findes også, men hovedrelationen er venskabet mellem Jake og Roland, der langsomt og med ret meget modvind alligevel udvikler sig. En veldrejet film, der giver eventyraction og den evigt aktuelle kamp mellem det gode og det onde, men serveret i nye omgivelser. Rimeligt godt skuespil og en helstøbt historie går hånd i hånd…

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Deltag med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er afhængige af CVLI og Church Video License.

Film ideer