graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Trash

Fordi det er rigtigt! – Tre brasilianske gadedrenge, Raphael, Gardo og Rato/Gabriel tjener lidt penge ved at finde flasker og andet i skraldet på en stor losseplads i den brasilianske millionby Rio de Janeiro. En dag finder de en tegnebog med penge. Politiet leder efter den og får en fornemmelse af, at drengene ved, hvor den er. Der udloves en pæn dusør, men drengene vil finde ud af, hvorfor tegnebogen er så eftertragtet, så de ender med at være på flugt. Tegnebogen tilhører José Angelo (Wagner Moura), som var på flugt fra politiet. Vi ser gennem flashbacks, hvorfor han var på flugt.

Filmen skildrer de umenneskelige vilkår, storbyens fattige lever under. Samtidig møder vi et smittende humør og et livsbekræftende gåpåmod hos drengene. De kender deres slumkvarter ud og ind. De er frække og snedige, og de er ferme til at bevæge sig rundt i baggårde, på bagtrapper og hen over tagene. Det giver mange sjove og spændende situationer, hvor de snører det korrupte politi og flygter fra situationer, der ikke gik helt, som de havde planlagt. Handlingen er ikke altid lige realistisk, men man glæder sig, hver gang drengene slipper godt fra et eller andet vovestykke.

Fader Julliard (Martin Sheen) er præst i slummen, og Gabriel kommer af og til hjem til ham og får lidt mad. Olivia (Roney Mara) er socialarbejder i området og prøver at lære drengene lidt engelsk. Fader Julliard kommer ikke med prædikener, men han viser sin omsorg ved at værdsætte og hjælpe den enkelte. Drengene har en snak om Guds eksistens, og Gabriel bemærker, at Gud er hos de fattige. Kristendommen har en naturlig og ikke påtrængende plads, og den skildres positivt.

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer