graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

STAR TREK BEYOND

SUCCESFULD REBOOT

Produceren J. J. Abrams er dygtig til at reboote film. Han var med til at reboote Mission Impossible-filmene. Han rebootede Star Wars med The Force Awakens sidste år. Og han rebootede Star Trek-filmene, som nu er nået til den tredje – med ny instruktør.

Det har – må jeg sige – været et succesfyldt reboot, for også denne tredje film, ”Beyond”, er guf for science fiction-fi fans og fans af hele Star Trek-universet.

Visuelt imponerende
Først og fremmest er “Star Trek Beyond” simpelthen visuelt imponerende. Det er en af de film, der absolut skal ses på det store lærred. Visualiseringen af planeter, livet ombord på et rumskib og den enorme, intergalaktiske rumstation Yorktown er imponerende, og det giver især et sug i maven at opleve Yorktown, som består af flere ’grene’, hvilket betyder, at hver grens bygninger hænger skævt i forhold til hinanden, og at tyngdekraften er forskellig fra gren til gren. “Star Trek Beyond” er flot, flot håndværk fra grafikere, designere og computerfolk.

Historien
Heldigvis er historien også god – så det ikke bare er visuelt flot ramasjang. Vi befinder os igen ombord på Enterprise, som er på 5-års mission rundt i universet. Undervejs ankommer de til den førnævnte, gigantiske rumstation Yorktown, og de får et rumvæsen ombord, som hævder, at hendes rumskib og besætning er blevet taget til fange på en planet.

Enterprise rejser dertil, men den fremmede magt er så stærk, at Enterprise bliver næsten totalt smadret, og besætningen bliver taget til fange. Herfra går det så ellers med kamp for at blive fri – og for at finde ud af, hvad det er for en fjende, de står over for. Og man kan roligt sige, at de – og vi – bliver overraskede over, hvem det viser sig at være…

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer