graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Into the Woods

Man tager fire kendte eventyr: Askepot, Hans og bønnestagen, Rødhætte og Rapunzel. Man tilsætter en blåhåret heks og et ungt bagerægtepar, der ikke kan få børn. Man sender dem alle ind i en dyb skov – og så har man “Into the Woods”.

Det unge par (Emily Bunt og James Corden) har en stor sorg: de kan ikke få børn. Deres nabo, heksen (Meryl Streep) fortæller, at det er fordi, hun har kastet en forbandelse på dem på grund af en strid med bagerens far. Men hvis de kan finde fire genstande, inden der er gået tre døgn, og bringe dem til heksen, vil hun ophæve forbandelsen. Så de går ind i skoven for at finde de fire ting. Også Askepot, Hans, Rødhætte og Rapunzel må ind i skoven, og hver af dem har én af de eftertragtede genstande. Og så går de vilde jagter og indviklede forhandlinger. I skoven er naturligvis også ulven (Johnny Depp), Askepots prins (Chris Pine) og mange flere. Det skal ikke afsløres, hvordan filmen ender. Men tro ikke altid på det med, “at de levede lykkeligt til deres dages ende”.

Etiske spørgsmål
Filmen indeholder mange seriøse etiske problemstillinger. De kommer frem både som monologer, dialoger, gruppesamspil og gennem de konsekvenser, personernes valg får. Hvordan er man en god forælder? Vil børn (også børn af en heks) altid videreføre deres forældres dårlige egenskaber, eller kan de bryde med arven? I begyndelsen af filmen synger alle om, hvad de ønsker sig. Men er det altid godt at få det, man ønsker sig? Flere af personerne i filmen oplever, at deres ønske går i opfyldelse – men at dette bestemt ikke fører til udelt lykke. Askepot italesætter ligefrem, at hun er nået frem til, at for hende vil lykken nok være en mellemting mellem de forfærdelige kår, hun kom fra, og livet på slottet sammen med prinsen. “Mellemtingen” viser sig at være livet sammen med en jævn bager med et lille barn.

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer