graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Zootropolis

I byen Zootropolis bor alle slags dyr side om side, skellet mellem rov- og byttedyr er visket ud, og alle kan gå i fred på gaden. Fordomme og forudbestemte karrierer er væk, og alle kan blive lige, hvad de vil. Eller det er i hvert fald den forestilling vores hovedperson, kaninen Judy Hops, ankommer til byen med. Judy forlader forældrenes gulerodsfarm og tager til storbyen for at blive politibetjent, skønt ingen kanin nogen sinde har været det før hende. Det viser sig hurtigt, at politiskolen er hård, og at de gode opgaver bliver givet til de store stærke dyr som næsehorn og elefanter.

Dyrenes sande natur
Selvom dyrene lever i fred med hinanden, viser deres sande natur sig stadig. Borgmesterløven tryner sin underordnede, der er et får. Væselen er tyv, bøflen er galsindet og værst af alle er rævene, der er upålidelige skurke. Det er derfor meget ubelejligt for betjent Judy Hops, da hun i efterforskningen af en højest mærkværdig sag, er nødt til at slå sig sammen med ræven Nick Wilde. Modvilje fra begge sider udfordres og forvandles langsomt til venskab. Da sagen hurtigt viser sig at være langt større end forventet må det umage makkerpar klare sig alene igennem store udfordringer, lige fra angreb af rovdyr, der er blevet vilde igen, til et smut forbi chefen for den lokale mafia.

Fantastisk flot
Disney gør det igen! De kan noget med dyr. Denne gang dyr, der går på to ben, bærer tøj og på alle måder opfører sig som mennesker. Alle dyrene er fantastisk flot animeret, levende og fulde af udtryk. Specielt dyr med lange ører, som fx vores hovedperson kaninen er animeret til perfektion, så følelsen vi ser i øjnene afspejles i hele figuren. Byen Zootropolis er i sandhed unik, byen er tegnet i store, flotte og farverige panoramaer med et utal af små detaljer. Der er intet mindre end tre bydele med hver deres ekstreme klima: brændende ørken, isfyldt polarområde og regnskov. Det er en sand fornøjelse at blive ført igennem disse smukke steder, som filmen skrider frem.

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer