graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

The Revenant

Hvis du er til 2½ times intens, rå naturoplevelse med masser af mudder, sved, blod, snot, kulde og forfrysninger, så skal du se “The Revenant”. Det er en af de film, der skal ses på et stort lærred, og skal det stærke lydspor nydes, skal det også være med surround sound.

Det er den barske historie om livet i det amerikanske midtvesten i 1800-tallet, midt i en iskold vintertid. Det er historien om hårdføre jægere, som sammen tager ud for at jagte vildt og samle skind, men som overrumples af indianere og må flygte. Og det er også historien om grådighed, om at lade venner tilbage for pengenes skyld – og så er det historien om, at ønsket om hævn kan få en dødsdømt mand til at overleve imod alle odds.

Lydsporet er fantastisk, og det samme er kameraarbejdet i “The Revenant”. De første minutter af filmen kan man godt se, at instruktøren tidligere har lavet “Birdman“, for her gentager han den samme særlige måde at filme på, hvor det ser ud, som om der aldrig skiftes kamera, og hvor kameraet bevæger sig rundt hele tiden. Denne teknik afløses efter nogle minutter af mere “traditionel” kameraføring.

Det særlige ved kameraføringen resten af filmen er, at vi er tæt på. Helt tæt på naturen og menneskene. Forfrosne hænder og mudrede støvler fylder hele lærredet. Blod løber. Snot sprøjter ud af næserne. Det er barsk og råt.

Efter sigende var det også en stor anstrengelse for såvel skuespillere som kamerahold at lave filmen, og de fleste håber, at i hvert fald hovedrolleindehaveren, Leonardo DiCaprio, inkasserer en Oscar for sin enorme indsats.

I bund og grund handler “The Revenant” om en menneskejagt, nemlig jagten på forræderen, som dræber heltens søn. Og når flere formentlig vil sige, at dette er en film om menneskets evne til at overleve, så bør det huskes, at i denne film er det ikke blød humanisme, der gør, at helten overlever, men hævn! Det er hævn, der driver hovedpersonen, Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) til at overleve.

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer