graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

He Named Me Malala

HELLERE LØVE END SLAVE
For mange år siden var Afghanistan i krig med England. Afghanerne var trængte og måtte flygte, men da stod teenagepigen Malalai frem og råbte efter dem: Det er bedre at leve som en løve 1 dag end at leve som en slave i 100 år. Det gav afghanerne nyt håb og mod, og de vandt krigen, men Malalai blev dræbt undervejs. Det er denne teenagepige, som pigen Malala er opkaldt efter.  En pige, der løftede sin stemme, blev hørt og betalte prisen. Og lighederne mellem hende og Malalai er da også tydelige.

Nobels fredspris
Som den yngste nogensinde modtog Malala i 2014 Nobels fredspris på grund af sin utrættelige kamp for pigers ret til uddannelse og ligestilling. Dokumentarfilmen: “He Named Me Malala” giver et stærkt portræt af den nu 18-årige Malala, som af Talaban i Pakistan blev skudt i hovedet som 16-årig på grund af sine udtalelser om pigers rettigheder.

I dag bor hun i England med sine forældre og søskende. Filmen viser en teenagepige, der på den ene side er fnisende og lidt genert og samtidig rejser verden rundt og deltager i store konferencer og taler klogt og modigt, uanset om hun står over for præsident Obama, Hillary Clinton eller dronning Elisabeth. Malala taler i FN og på store, nationale tv-stationer, såvel som i små skoler i tredjeverdens lande. Hun møder også forældrene til de 200 piger, der blev bortført at den islamiske terrorbevægelse Boko Haram i Nigeria, hvorefter hun uden omsvøb taler pigernes og forældrenes sag over for den nigerianske præsident…

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer