graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

COLONIA

FANGET I RELIGIØS KULT

Vi er i Chile i 1973. General Pinochet har væltet præsident Allende ved et militærkup, og mange kommer i klemme i den efterfølgende udrensning. Den tyske fotograf Daniel (Daniel Brühl) er i Chile, hvor han arbejder for Allende-støtterne. Han bliver interneret i Colonia Dignidad. Hans kæreste, stewardessen Lena (Emma Watson), giver modigt afkald på sikkerhed og alt andet for at redde ham. Da hun hører, at han er blevet ført til Colonia Dignidad melder hun sig frivilligt til kolonien, for at komme nærmere Gud, som hun siger ved ankomsten.

Koloni med psykopatisk leder
Det fremgår af dvd-coveret, at filmen er “inspireret af virkelige hændelser”. Den er et eksempel på, at virkeligheden ofte overgår fantasien. Flere gange spørger man sig selv, om det her virkelig kan passe? Kan nogen forføres på denne måde? Er det realistisk, at en pige så kompromisløst ofrer sig for at redde sin elskede? Og har der virkelig været et sted som Colonia? Ja, Colonia Dignidad fandtes i virkeligheden. Det var en koloni af fromme “kristne”, der var kendt for deres barmhjertighed. Stedet nød stor anerkendelse i offentligheden. I virkeligheden var det en lukket kult ledet af den tyske lægprædikant Paul Schäfer (Michael Nyqvist). Han styrer sin menighed med psykopatisk forførende effektivitet. Gennem årene lykkedes det kun ganske få at slippe derfra i live. Under koloniens bygninger var der er netværk af tunneller og lokaler, der rummede et af Pinochets torturcentre…

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer