graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

THE BANSHEES OF INISHERIN

SMUKKE BILLEDER OG SORT HUMOR 

Cinemagrafisk er der meget at opleve i filmen. Vi er på én af de små øer vest for Irland i 1923. Et smukt, men stenet og vindblæst sted, hvor typiske kampestenshegn holder husdyrene i folden, mens grusveje og stier krydser landskabet. Øen har ingen træer, kun få vindblæste buske. Der er mange flotte billeder af landskab, hav og skær. Vi ser dog intet til regn og uvejr, som nødvendigvis må vise sig på et så barskt sted, men huse, dyr og mennesker bærer dog tydeligt præg af de svære livsbetingelser.

Relationer
Colm (Brendan Gleeson) har opgivet sit nære venskab med Pádraic (Colin Farrel), og fortællingen handler om relationer, samt hvad vi mennesker kan finde på at gøre mod hinanden. Colm er violinist og folkemusiker og kæmper med at finde inspirationen til at skrive en sang, som kan give ham eftermæle. Colm er blevet træt af at høre på den kedelige Pádraics evindelige snak om landbrug og dyr. Det forstår Pádraic intet af, for landbruget er hans et og alt, så han forsøger derfor krampagtigt at bevare venskabet.

Filmen
Filmen er båret af to tidligere venners samtaler og beskrivelsen af det lille samfund. Det kan lyde tørt og mærkeligt. Men filmen er samtidig en komedie, hvor den sorte og smertelige humor gør fortællingen mere levende, selvom det efter min smag bliver lige sort nok. Filmen foregår hos Pádraic og på kroen, hvor vi møder flere af øboerne, mens den særprægede og flotte natur spiller aktiv med i handlingen…

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer