graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

C’MON C’MON

SORT-HVIDT FAMILIEDRAMA 

Filmens hovedplot består i, at Johnnys (Joaquin Phoenix) tilværelse bliver vendt på hovedet, da han får ansvaret for at passe sin 9-årige nevø Jesse (Woody Norman), og han er derfor nødt til at tage drengen med på forretningsrejse. Vi følger dem i hjemmet, og når de er på rejser fra den ene ende af USA til den anden.

Drengens mor er Johnnys søster, men de to har set mindre og mindre til hinanden, særligt efter at deres mor døde. Hvordan er det mon lige med drengens far og mor? Og hvad kan der ske på en lang rejse, hvor en totalt uerfaren journalist får ansvar for en 9-årig dreng, som han ikke kender særlig godt?

Filmen
Dialogen er det væsentligste i filmen – og måske er det netop derfor, at den filmet i sor-hvid. Johnny er radiojournalist. Han og en håndfuld kollegaer interviewer børn om deres forhold til bl.a. venner, familie og samfundet. Det kommer der nogle spændende og rørende scener ud af.

Da Johnnys søster er nødt til at tage sig af sin mand, der har en bipolar lidelse, ringer hun til Johnny for at bede ham om at passe sin 9-årige søn. Johnny er midaldrende og stort set uden erfaring med børn og Jesse i særdeleshed. Det viser sig, at søsteren efter nogle dage, bliver nødt til at forlænge pasningen af sin mand, og det er her Johnny og Jesses rejser begynder.

Jesse er en udfordring, som børn jo ofte er, men samtidig er han usædvanligt veltalende, klarsynet og balancerer mellem barndom og ungdom. Under rejserne lærer både Jesse og Johnny mere om at tage ansvar og vise kærlighed, mens de lærer at kende sig selv bedre…

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer