graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

I CAN ONLY IMAGINE

NÅR SANGE BLIVER KÆMPEHITS 

Fra tid til anden bliver der skrevet sange, som resonerer med menneskers liv og følelser i en sådan grad, at disse sange bliver hits over hele verden. Det sker også med sange, som har et direkte kristent og bibelsk indhold. En af de sange er I Can Only Imagine, skrevet af forsangeren for bandet MercyMe, Bart Millard.

Sangen handler om livet i evigheden, når vi møder dem, vi savner, og når vi møder Jesus. Den enkle, smukke melodi passer perfekt sammen med teksten, som blandt andet stiller spørgsmålet: “Når jeg står der, omringet af din herlighed, hvad vil mit hjerte da føle? Vil det få mig til at danse for dig, Jesus, eller i ærefrygt stå stille? Vil jeg stå der, i dit nærvær, eller falde på knæ? Vil jeg synge halleluja, eller vil jeg være mundlam? Jeg kan kun forestille mig det.”

Sangen har fået stor betydning for mennesker over hele verden, og ligesom Bob Carlisle’s Heaven bliver den bl.a. i USA spillet ved en del begravelser. Link til den originale musikvideo.

Det er historien bag sangen, der i 2018 blev filmatiseret. Historien om, hvorfor og hvordan Bart Millard skrev sangen, som desuden blev startskuddet for bandet MercyMe’s store popularitet.

Historien
Baggrunden for sangen er en både sørgelig og vidunderlig historie. Bart Millard vokser op med en far, som er voldelig og tæver både ham og moren. Det giver Bart dybe sår i sjælen, og det præger hans barne- og ungdomsår. Det præger ham også, da han som ung begynder at synge i et kristent band: Han kan ikke slippe vreden og hadet til faren. Det præger ham i en sådan grad, at han – for en tid – forlader sin kæreste. Og det præger bandets manager, som slet ikke mener, han og bandet er klar til en karriere, så længe Bart er så opslugt af forholdet til faren…

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer