graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

THE EXORCIST: BELIEVER

To teenagepiger besættes på rædselsvækkende måde af dæmoner, hvorefter forældre og venner tager kampen op.

Vi møder familien igen 13 år senere, hvor det viser sig, at det er Angela (Lidya Jewett), der lever – sammen med sin far. En dag forsvinder Angela sammen med sin veninde Katherine (Olivia O´Neill). De tager ud i en skov for at prøve at få åndernes hjælp til at kontakte Angelas afdøde mor. Da de to teenagepiger ikke vender hjem, starter Victor sammen med Katherines forældre eftersøgningen. Efter flere dages søgen af mange politifolk og frivillige, findes de to piger i en lade mange kilometer fra den skov, de gik ind i. De må have gået barfodet, for deres fødder er meget forrevne. Men bortset fra det og en naturlig traumatisering, ser de ikke ud til at fejle andet, end at de slet ikke kan huske, hvad der skete i skoven og bagefter.

Dæmonbesættelse?
Mens Victor har mistet sin kristne tro efter tabet af sin kone, er Kathrines forældre ivrige kirkegængere og tager deres datter med i kirke, hvor hun pludselig opfører sig dybt underligt, da nadveren uddeles. Hjemme hos Victor får Angela et voldsomt krampeanfald og opfører sig også på andre måder usædvanligt. Victor tager Angela til hospitalet, hvor deres nabo Ann er sygeplejerske. Hun præsenterer Victor for den foruroligende teori, at de to piger har været i Helvede (og der brændt fødderne) og fået dæmoner med hjem. De to pigers tilstande forværres. Ann giver Victor en bog skrevet af Chris MacNeil (Ellen Burstyn) der i 1973 oplevede noget lignende med sin egen datter, Regan…

Se mere på https://filmogtro.dk/

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer