graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

SOUND OF FREEDOM

Omfanget af trafficking af børn er hastigt stigende. Med livet som indsats prøver Tim Ballard at befri nogle af børnene. Det fører til farlige missioner i Columbia.

VOLDSOMT MISBRUG AF BØRN 

Narkosmugling og trafficking af kvinder til prostitution er nogle af de mest indbringende aktiviteter for kriminelle over hele verden. Men den hurtigst voksende form for kriminalitet i den genre er trafficking af børn til pædofile overgrebsmænd. Ifølge filmen er den årlige omsætning af trafficking af mennesker vurderet til 150 milliarder dollars. Som én siger i filmen: “Kokain kan kun sælges én gang. Børn er lette at stjæle, og de kan sælges fem gange om dagen hver dag i ti år.”

Ofrene skal befries
Filmen indledes i Honduras, hvor de to søskende, drengen Miguel på syv år og pigen Rocio på 10 år, kidnappes af en trafficking-gruppe. Tim Ballard (Jim Caviezel) var agent i Homeland Security I USA. Han arbejdede i en afdeling, der opsporede og arresterede pædofile. En kollega spurgte ham: “Hvor mange har du været med til at fange?” Svaret var 288. “Og hvor mange børn har du været med til at befri?” Ingen. Men en dag arresterede de en pædofil i Californien. Tim røbede for den pædofile, at han – efter at have set på videoer med børnesex i 12 år – selv havde fået lyst til at prøve sex med en mindreårig, og den pædofile lod sig narre. På den måde lykkedes det Tim at befri den nu otteårige Miguel. Men Miguels søster Rocio fandt han ikke. Han spurgte om lov til at tage til Honduras for at opspore hende, men det måtte han ikke, for Homeland Security opererer ikke i udlandet. Tims argument overfor sin chef lød: “Mit arbejde i denne afdeling, hvor jeg har set mange videoer med børnesex, river mig i stykker indvendig. Jeg har brug for at befri Rocio for at få samling på mig selv igen.” Han brændte så meget for at finde Rocio, at han sagde sit job op, oprettede en organisation med det formål at befri børn, der var ofre for trafficking, sagde farvel til sin egen børneflok og hustruen, der støttede ham, og tog til Colombia. Og så er alt lagt tilrette for en spændende thriller. Og det er, hvad vi får.

En skrækkelig virkelighed
“Sound of Freedom”bygger på virkelige hændelser. Tim Ballard findes. Hans organisation og hans egen indsats har ført til befrielse af mange børn, og der er oprettet samarbejde på tværs af landegrænser for at standse den forfærdelige trafficking. Mange af personerne er også virkelige. Tim fik værdifuld hjælp af en betjent i Honduras og af en tidligere mafioso, der havde fået dårlig samvittighed og var begyndt at købe kidnappede børn for at levere dem tilbage til deres forældre. Flere af børnene i filmen er også autentiske. Noget af handlingen er fiktion, men de væsentligste begivenheder har fundet sted. Når du har set filmen, kan du læse mere her.

Se mere på https://filmogtro.dk/

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer