graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

Slow West

EN MODERNE WESTERN

En skotte og hans datter, Rose, må flygte til Amerika, efter han er blevet eftersøgt for en forbrydelse. Der er udlovet en stor dusør for at fange dem, død eller levende. Men den unge aristokrat, Jay, og Rose, har et godt øje til hinanden, og Jay drager efter dem, på jagt efter den kvinde, han elsker. Jay er ung og uerfaren med skovene og de indfødte, men er heldig at få hjælp undervejs af den hårdføre cowboy Silas. De to er et godt par, den unge uskyldige og godtroende Jay – og den hårdføre Silas, som nok er hjælpsom, men det skjuler måske hans virkelige ønsker? Men Jay er ikke den eneste, der er på udkik efter Rose og faren. I hælene af Jay og Silas er en flok barske dusørjægere.

Mange barske scener
Bagsideteksten lover en stor film om kærlighed og voldsom død – i ægte Tarantino-stil. Det oplever man særlig i den meget rå afslutning. Men det er også en langsom western – der lever op til sin titel. En ’klog’ film – man skal forestille sig en roadmovie på hesteryg, hvis det er muligt. En roadmovie er ofte i afsnit eller ’scener’, og det fornemmes ganske meget her.

Der er lidt tegnefilm over nogle af scenerne – særlig i landhandelen og i Rose og hendes fars hus. “Slow West” er en moderne western, der maler scenerne for os. Moderne, fordi opbygningen ikke er som i John Waynes film – og fordi teknik og miljø ikke helt er, som vi forventer det i en western. Der er flotte billeder, selvom filmen ikke er optaget i bredformat, som de store film er. Lydsiden støtter den moderne western, og særlig i slutscenen er der et klimaks i lyd, billeder og handling.

Men hvad handler filmen om?
Filmen er ikke om dusørjægere, men måske mest en absurd, melankolsk fortælling, som springer fra sort komedie til pludselig vold. Der er en grufuld ildkamp i en købmandshandel – som kan ses i flere andre film….

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer