graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

I min datters navn

RETFÆRDIGHED FREMFOR ALT 

Den franske film “I min datters navn” er en lille perle af en film. Den bygger på en sand historie om en mand, André Bamberski – fremragende spillet af Daniel Auteuil – der søger efter retfærdighed for drabet på hans datter.

Historien begynder i Marokko, hvor han og hans kone og to børn lever et liv i de bedre franske og internationale kredse. I kredsen af internationale bekendtskaber optræder den tyske læge, Krombach. Krombach begynder at lægge an på Bamberskis kone, og det udvikler sig til en affære. Bamberski finder imidlertid ud af det. Konen bryder sammen og beder om tilgivelse. Bamberski tilgiver, men forlanger også, at de forlader Marokko og flytter tilbage til Frankrig.

Affære i al hemmelighed
Det stopper dog ikke utroskaben. Affæren fortsætter i al hemmelighed, indtil Bamberski griber de to på fersk gerning og derved får retten til at beholde børnene. Han finder med tiden ind i et nyt forhold, mens hans ekskone har fundet sammen med Krombach i Tyskland. Bamberski tager på kærestetur med sin nye kvinde og sender de to børn til moren og Krombach i Tyskland. Den ældste, datteren, er blevet teenager. På ferieturen ringes Bamberski op og får den frygtelige meddelelse, at hans datter er død. Hun har øjensynlig fået et uforklarligt ildebefindende. Krombach har gjort alt, hvad der stod i hans magt, for at genoplive hende.

Retfærdigheden sker fyldest
Da Bamberski efter begravelsen ser obduktionsrapporten, melder der sig en mistanke. Flere ting i rapporten stemmer ikke med den officielle historie. Han forfølger mistanken og får den bekræftet af fagfolk. Krombach har løjet. Og herfra begynder den 30 år lange jagt på retfærdigheden – at Krombach må blive holdt til ansvar for det, der efter al sandsynlighed har været en voldtægt med efterfølgende dødbringende indsprøjtning. Retsvæsenet viser sig ualmindelig trægt og uvilligt. Især det tyske, som – selv efter at Krombach dømmes for lignende forseelser – ikke vil udlevere ham til det franske retsvæsen.

Bamberski tager til sidst sagen i egen hånd og får nogle kriminelle typer til at kidnappe Krombach og aflevere ham bevidstløs i Frankrig. Her ender han med at få en dom. Bamberski får også ét år for iværksættelse af kidnapning. Men retfærdigheden er sket fyldest…

Se hele anmeldelsen på filmogtro.dk

 

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer