graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

THE LOST KING

KAMPEN OM MINE DRØMME 

Filmen er bygget over en sandfærdig historie om kvinden Philippa Langleys kamp for i 2012 at finde den engelske kong Richard den Tredjes grav og dermed oprejse kongens dårlige rygte, som eftertiden har givet ham. Filmen væver forskellige livsskæbner ind i hinanden. Dermed får vi en film med et drama, som instruktøren formår at sætte godt sammen, og som skuespillerne fremstiller mesterligt, og hvor specielt Sally Hawkins gør det fremragende i sin rolle som Philippa Langley.

Kampen for mening
Vi følger den gennemsnitlige middelklassekvinde Philippa, som savner nyt perspektiv og indhold i sit liv. Hendes ægteskab er forlist, hun kæmper med kronisk træthed, og hun føler sig tilsidesat på sit arbejde. Hun bliver fanget af historien om middelalderkongen Richard den Tredje, som nogen mener er blevet uretfærdigt behandlet, først af Tudor-dynastiet, som afsatte ham, siden af litteraturen (Shakespeare) og historien, som har fremstillet ham som en ond, handicappet tronraner. Sammen med Richard den Tredje-selskabet forsøger hun at finde hans grav, for dermed at give ham den kongelige begravelse og værdighed, han har fortjent. Den fantastiske historie om, hvordan Philippa mod alle odds ved hjælp af sin intuition og tro på projektet finder graven, udfolder sig for os. Hun finder styrke i sin dialog med sin ’hemmelige ven’ Kong Richard, som viser sig for hende adskillige gange, og hjælper hende på vej i den rigtige retning.

Hyldest til kvindekamp og intuition
En central del af historien er Philippas kamp mod Leicester University med den kyniske talsmand Richard Taylor som personificeret modstander…

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer