graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

MARY POPPINS VENDER TILBAGE

EN GAMMEL KENDING VENDER TILBAGE 

Over 54 år. Så lang tid skulle der gå, før der blevet lavet en sequel til den første film om guvernanten med paraplyen. Det er faktisk det længste tidsspand imellem en biograffilm og dens biograf-sequel nogensinde. Hvorfor har vi måttet vente så længe? Jo, hvis du så Saving Mr. Banks har du nok en idé om det. Forfatteren til bøgerne om Mary Poppins, P.L. Travers, brød sig ikke om, at Walt Disney havde proppet sang, dans og animation ind i sin film, så hun afslog, da Walt anmodede om at lave en opfølger. Walt døde to år efter premieren på “Mary Poppins”, og nye Disney-chefer prøvede sidst i 1980’erne at overtale Travers til en sequel, men igen forliste projektet, før det igen fik vind under paraplyen. Travers døde i 1996, og hendes efterkommere har nu sagt god for en sequel. Resultatet vil formentlig få Travers til at vende sig i sin grav, for hun brød sig ikke om originalen, og denne sequel er meget(!) magen til originalen.

Poppins redder næste generation
Filmen foregår under Den Store Depression i 1930’ernes London. Der er gået 25 år siden handlingen i første film, og Banks-børnene er nu blevet voksne. Michael har fået tre børn, men hans kone døde tidligere på året, og nu står han med en økonomisk krise på hånden, og banken truer med at sætte familien på gaden, hvis ikke de kan tilbagebetale deres lån, inden ugen er omme. Midt i familiens trængsler kommer Mary svævende ned fra himlen for at tage hånd om opdragelsen af næste generation og sætte kulør på det grånende humør.

Nostalgi i højsædet
Jeg kunne rigtig godt lide den originale “Mary Poppins”, og “Mary Poppins vender tilbage” er lavet til sådan nogen som mig. Det er et nostalgi-kick af proportioner, og strategien har tydeligvis været at lægge sig så tæt op ad forgængeren som muligt. Opskriften er den samme, og en hel masse af ingredienserne er de samme: drageflyvning, nærige bankfolk, admiral Boom og animerede pingviner, for at nævne nogle få…

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer