graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

AVENGERS: ENDGAME

Filmen er en utrolig smuk og rørende afslutning på ikke mindre en 10 år med 21 sammenhængende film. Trods dens længde på tre timer er filmen på intet tidspunkt kedelig, men bliver en værdig hyldest af en hel æra.

HYLDEST TIL EN ÆRA

Efter Avengers: Infinity War, var der rigtig mange uopklarede ting og en masse at leve op til. “Avcenger: Endgame” præsterer at leve op til forventningerne og leverer en utroligt smuk, actionspækket og rørende afslutning på 10 år med 21 sammenhængende film. Alt indholdet i filmen er blevet holdt hemmeligt op til premieren, så det er begrænset, hvor meget jeg kan gå i dybden med filmen uden at afsløre handlingen, der helt klart er værd at opleve på egen hånd.

Tåreperser uden lige
Det er ikke mange filmserier, der har en rolleliste så spækket med ikoniske skuespillere og deres specielle karakterer. Nogle af disse karakterer, har vi fulgt helt fra begyndelsen. Vi har oplevet deres største nedture, deres største sejre, set dem modne og set dem udvikle sig. De fans, der har fulgt med fra begyndelsen, får i “Endgame” en enorm belønning for at have set med fra begyndelsen. Hvis man, som jeg, har nemt ved at græde til film, er det en god ide at tage lommetørklæder med.

Avengers med stort A
Superheltegruppens navn betyder oversat direkte Hævnerne, og det er heltenes primære opgave i “Endgame”. Førhen har de ikke rigtig levet op til deres navn, for der har de skullet forberede sig på eventuelle angreb. Men denne gang er kampen forbi, og de har tabt. Det betyder, at der er langt mindre fokus på Thanos, end der var i “Infinity War”. Der fyldte han størstedelen af filmens varighed, men denne gang er der forøget fokus på hvert enkelt medlem af Avengers og gruppen som helhed. For eksempel får Hawkeye (Jeremy Renner) en markant vigtigere rolle, end han før har haft. Det er svært at yde en karakter med bue og pil fuld retfærdighed, når han for eksempel er i selskab med en tordengud. Men i “Endgame” får han en aldeles afgørende rolle…

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer