graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-ccli-trademark.svg CCLI Trademark Logo graphic-songselect-trademark.svg CCLI SongSelect Logo icon-megaphone-circle-line.svg Icon Megaphone icon-press-kit Press Kit Icon icon-fact-sheet Fact Sheet Icon icon-megaphone-circle-line-mobile.svg Icon Megaphone icon-close-filled.svg Icon Close icon-close-white.svg Icon Close icon-close-blue.svg Icon Close icon-earth-filled.svg Icon Earth icon-earth-line.svg Icon Earth Outline icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-finder-filled.svg Icon Finder Filled icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-headset-line.svg Icon Headset Line icon-letter-and-envelope-line.svg Icon Letter and Envelope Line icon-movie-download-line.svg Icon Movie Download Line icon-music-note-circle-line.svg Icon Music Note Circle Line icon-new-window-line.svg Icon New Window Line icon-new-window-line-blue.svg Icon New Window Line icon-page-ribbon-line.svg Icon Page Ribbon Line icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-person-filled.svg Icon Person Filled icon-play-circle.svg Icon Play Circle icon-recent-articles-line.svg Icon Article Line icon-stop-circle.svg Icon Stop Circle icon-play-pressed-circle.svg Icon Play Pressed Circle icon-question-mark-circle.svg Icon Question Mark Circle icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-quotation-end.svg Icon Quotation End icon-quotation-start.svg Icon Quotation Start icon-sheet-music-line.svg Icon Sheet Music Line icon-shopping-cart-line.svg Icon Shopping Cart Line icon-social-media-facebook-circle.svg Icon Social Media Facebook Circle icon-social-media-google-plus-circle.svg Icon Social Media Google Plus Circle icon-social-media-instagram-circle.svg Icon Social Media Instagram Circle icon-social-media-linkedin-circle.svg Icon Social Media LinkedIn Circle icon-social-media-pinterest-circle.svg Icon Social Media Pinterest Circle icon-social-media-twitter-circle.svg Icon Social Media Twitter Circle icon-social-media-youtube-circle.svg Icon Social Media YouTube Circle icon-social-media-twitter-filled.svg Icon Social Media Twitter Filled icon-stop-button-filled.svg Icon Stop Button Filled icon-translation-filled.svg Icon Translation Filled icon-regional.svg Icon Regional Map Pin icon-globe icon-chat.svg Icon Chat icon-clock-outline.svg Icon Clock Outline icon-headphones-outline.svg Icon Headphones Outline icon-pin-outline.svg Icon Pin Outline icon-article-line-mobile.svg Article Icon icon-music-note-circle-line-mobile.svg Music Note Icon icon-sheet-music-line-mobile.svg Sheet Music Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-more.svg Navigation More Icon icon-nav-mobile-song-select.svg Navigation SongSelect Icon icon-nav-mobile-services.svg Navigation Services Icon icon-nav-mobile-support.svg Navigation Support Icon

Vælg din placering

ASTEROID CITY

Klare pastelfarver og et væld af store skuespillere fortæller historien om tab af livsvilje og modet til at genoptage, hvor man slap.

HVORDAN VÅGNER MAN FRA EN DRØM?

Filmen “Astroid Cit”y handler grundlæggende om at vågne fra en drøm, selvom man aldrig er faldet i søvn. Men da det er et meningsløst referat, er det måske mere korrekt at sige, at den handler om den nylige enkemand Augie Steenbeck (Jason Schwartzman), hans familie og den , der vækker en lille by og de mennesker, der er sammen med dem.

Helt konkret er de på besøg i byen Asteroid City, da sønnen skal deltage i konkurrencen Junior Stargazers. Augie Steenbecks kone er død tre uger tidligere, og da det rigtige tidspunkt aldrig indtraf, har han ikke fået fortalt deres børn om dødsfaldet. Mens faren er den egentlige hovedperson, så møder vi selvfølgelig også resten af familien og får et indblik i, hvordan de hver især bearbejder den sorg, det er at miste en, man havde kær.

En klassisk genkendelig fortællestil
Instruktøren Wes Anderson har sin helt egen fortællestil, og kendere vil kunne nikke genkendende til de statiske billeder og rammerne i filmens billedkomposition. Det er med til at give den klassiske skæve stemning, som man elsker eller elsker at hade. Som noget nyt har farverne fået en større betydning og er denne gang med til at understrege rammefortællingens metaunivers og den metaforiske drøm, karaktererne gennemlever. For man skal ikke tage fejl af, at Wes Anderson og medforfatteren Roman Coppola har oppet kompleksiteten af narrativets struktur, og dermed også skabt en fortælling, mange mennesker ikke vil have tålmodighed til. Væk er den simple eventyrlige fortælling fra Fantastic Mr. FoxMoonrise Kingdom eller The Grand Budapest Hotel – i stedet får vi en mere moden udgave af en simpel og grundlæggende fortælling om at miste et menneske, man har kært.

Når det så er sagt, er manuskriptet af vanvittig høj kvalitet, og produktionsværdien er eminent. De store navne i Hollywood har længe stået i kø for at arbejde sammen med Wes Anderson, og det kan næsten virke komisk, at skuespillere som Tilda Swinton, Adrien Brody og Tom Hanks spiller små biroller. Der er kælet for alle detaljer

Se mere på www.filmogtro.dk

« »

CVLI does not necessarily endorse the entire content of any movie listed. Before showing any movie, in whole or in part, please preview and determine if the footage is appropriate for your intended audience.

Gør det rigtige

Kom sammen med over 100.000 kirker, lejre, kirkelige organisationer og børnepasningscentre i hele verden, der er medlemmer af CVLI og Church Video License.

Film ideer